Ensimmäiset Pienpedot
Pienpeto Ascocenda Ken Kone

kenkone

Pentueen isoin ja rohkein riekkuja, suuri valkoinen metsästäjä joka on aina ensimmäisenä joka paikassa.  Näennäisestä machoudestaan huolimatta Ken Kone on lutunen mammanpoika ja sylikissa.

Tämä riemukas riiviö kertoo mitä mieltä on asioista. Joskin koko pentue protestoi rokotuksen ja mikrosirun yhteydessä, oli Ken Koneen protesti kaikkein painavin.

Suklaanaamio.


Pienpeto Aranthera Akihito

akihito

Akihito on isoveljeään aavistuksen sivistyneempi versio, viehättävä silmiin tillittäjä ja iloinen riekkuja, joka käyttää tassujaan näppärästi. Akihito muistuttaa erityisesti isäänsä.

Suklaanaamio.


Pienpeto Aranda Kooi Choo

kooichoo

Kooi Choo on varsinainen hurmaajatar, joka kapuaa aina ensimmäisenä syliin ja katsoa tillittää silmiin ja kehrää.

Kooi Choo, joka syntyi pentueen pienimpänä, on oikea lellikki, mutta pärjää komeasti leikkitappeluissa jopa isoveljilleen.

Ruskeanaamio.Pienpeto Aerides Leeana

leeana

Rohkea pikkutyttö, aina veljiensä kanssa tutkimassa uusia tilanteita ja kapuamassa itsepäisesti lahjetta pitkin syliin. Äiti on saanut raahata Leeanaa kaikkein eniten pois vääristä paikoista, sen todistavat mamman hampaanjäljet niskanahassa.

Suklaanaamio.


Pienpeto Arachnis Majula


majula

Pentueen rauhallisin, muttei mikään nössö. Välillä Majulaa laiskottaa kun muut tutkivat jotain yhdessä - se makoilee kiipeilypuussa ja huutelee sieltä sisaruksilleen "Hei, kertokaa mitä tapahtuu, näyttäkää mullekin!", muttei millään viitsisi nousta heti ylös. Seuraavassa hetkessä se kiitää muiden mukana nuolena ympäriinsä.


Suklaanaamio.

Pienpedot Taika (Arachnis Majula) ja Tiuku (Aerides Leeana) saivat yhteisen kodin lapsiperheen luota Espoosta. Petri kertoo kissoistaan näin:

Taika (Majula) on kovaääninen mirri ja selvästi omapäisempi sisaruksista. Aikamoinen roskisdyykkarikin; keplottelee itsensä usein roskiskaappiin etsimään jotain naposteltavaa... muutenkin he ovat kyllä ruoka-aikana paikalla ja pitävät kyllä kuorossa elämää jos ajoista lipsutaan. Keittiöön ei voi jättää kyllä mitään ruokia esille... nämä tytöt kyllä pitää huolen että he ottavat omansa.

Tiuku (Leeana) on sellainen sirosointuisempi äänenkäyttäjä ja tykkää tulla syliin (minun) myöhään iltaisin jos olen tv:n tai tietokoneen ääressä, tuohon aikaan Taika on jo mennyt nukkumaan itsekseen kiipeilypuuhun.

Molemmat kisut ovat todella seurallisia ja rohkeita sekä tulevat toimeen loistavasti lasten sekä Santeri-koiran kanssa.

Meidän perheessä kutsutaan yhteisesti ihan vaan "isin tytöt" :)  tuntuu siltä että Taika ja Tiuku nimet ei niitä juuri kiinnosta mutta kun huutaa "Tytöööt" niin johan ne salamana tulee paikalle.


Pentueen kehitysvaiheita:

Kuvagalleria 1

Kuvagalleria 2

Kuvagalleria 3 - kolmiviikkoiset

Kuvagalleria 4 - viisiviikkoiset

Kuvagalleria 5 - kahdeksanviikkoiset
Etusivulle